Patiëntenmaterialen voor patiënten met de indicatie atriumfibrilleren


Op deze pagina vind u patiënteninformatie in de vorm van video en informatiematerialen.

Deze materialen kunt u hier bekijken en de materialen downloaden.

Boezemfibrilleren.nl

Het online platform voor mensen met boezemfibrilleren en hun omgeving: www.boezemfibrilleren.nl

Voor iedereen die de diagnose boezemfibrilleren heeft gekregen, maar ook voor de mensen uit hun omgeving, is het belangrijk om ontwikkelingen over de aandoening en de behandelingsmogelijkheden te volgen.

Verwijs uw patiënten naar www.boezemfibrilleren.nl. Voor informatie over boezemfibrilleren en behandeling, nieuws en tips en ook voor het delen van persoonlijke verhalen. De illustraties en filmpjes maken het aantrekkelijk en toegankelijk.

Neem dus gerust eens een kijkje!

Therapietrouw projecten

MijnPradaxa
Mijn Pradaxa, de persoonlijke begeleiding voor een goede start met Pradaxa.

Mijn Pradaxa is een uniek ondersteuningsprogramma dat uw patiënt begeleidt gedurende het eerste behandeljaar. Mijn Pradaxa informeert uw patiënt niet alleen, maar ondersteunt uw patiënt ook bij het gebruik van Pradaxa. Zo wordt het optimale effect uit de behandeling gehaald.

Indien uw patiënt zich aanmeldt voor Mijn Pradaxa, ontvangt hij/zij het eerste jaar regelmatig nieuwsbrieven per post thuis met informatie over boezemfibrilleren en de behandeling met Pradaxa. Iedere nieuwsbrief heeft een ander thema. Vaste thema’s die terugkomen in elke nieuwsbrief zijn tips, verhalen van hartgenoten en verschillende experts op het gebied van boezemfibrilleren, die hun visie geven. Deelname aan Mijn Pradaxa is geheel kosteloos. Ook biedt Mijn Pradaxa de mogelijkheid gebruik te maken van de SMS herinneringsservice. Hoe werkt het aanmelden? U vult samen met uw patiënt de aanmeldkaart (zie shop) of website www.mijnpradaxa.nl volledig in.

Patiëntenbrochures voor patiënten met AF

Video’s voor patiënten met atriumfibrilleren

De Pradaxa® patiënteninstructievideo’s informeert uw patiënt over de indicatie atriumfibrilleren en het belang van goed gebruik van Pradaxa.

فيديو توجيهي للمرضى

Hastalar Öğretim videoları

Normale hartslag

Boezemfibrilleren

Een hart met boezemfibrilleren waarbij een bloedstolsel wordt gevormd en deze doorschiet naar de hersenen